Sunny Wild

Sunny Wild


Hodnotenie od Grisio VIP Club Tech4Bet
Hraj výherný automat Sunny Wild za reálne peniaze v kasíne eTIPOS.sk.
Hraj a vyhraj
Autor hry: Tech4bet
Téma automatu: Ovocný automat
Dátum vydania:
Valce: 5 valcov, 3 riadky 
Výherné línie: 10
Výhernosť (RTP): 95-97 %
Volatilita:
Mobilná verzia: Áno
Ďalšie vlastnosti hry: Expandujúce Wild symboly, Scatter symboly, Royal Jackpot, autoplay

Výherný automat Sunny Wild od Tech4bet prináša osviežujúci zážitok pre hráčov, ktorí hľadajú niečo viac než len bežný ovocný automat. Tento 5-valcový slot zaujme nielen svojou farebnou grafikou, ale aj jednoduchým ovládaním a príležitosťou získať atraktívny Royal Jackpot. Hoci hra neponúka veľa bonusových funkcií, jej prehľadný dizajn a potenciál pre atraktívne výhry robia zo Sunny Wild zaujímavú voľbu pre každého, kto si chce užiť zábavu pri hraní online automatov. Poďme sa pozrieť na všetky detaily a funkcie, ktoré táto hra ponúka.

Grafické a zvukové prevedenie

Hudba a zvukové efekty v automate Sunny Wild sú jednou z jeho slabších stránok. Hlavná melódia, ktorá sprevádza točenie valcov, je monotónna a po chvíli sa stáva dosť otravnou. Opakuje sa stále dookola. Zvukové efekty sú síce realistické, ale nedokážu vytvoriť potrebné napätie a celkovo pôsobia dosť fádne. Je škoda, že tvorcovia hry nevenovali viac pozornosti vylepšeniu zvukového zážitku, ktorý by mohol hru spraviť oveľa príťažlivejšou. Po čase sme si ich radšej vypli, aby sme sa mohli viac sústrediť na hru samotnú.

Skladba a ovládanie hry Sunny Wild

Tento výherný automat je ako stvorený pre tých, ktorí nemajú radi zbytočné komplikácie. Má len 3 valce, 3 riadky a iba 3 výherné línie, čo znamená, že sa nemusíte učiť žiadne zložité pravidlá ani tráviť hodiny čítaním návodov. Stačí len nastaviť stávku, stlačiť tlačidlo "Spin" a nechať sa unášať zábavou z každého točenia.

Šťavnaté výhry na dosah

Online slot Sunny Wild má štandardné rozloženie s 5 valcami a 3 riadkami. Hra obsahuje 10 pevných výherných línií, kde sa výhry počítajú zľava doprava a musia začínať na prvom valci. Rovnaké symboly musia byť na výhernej línii neprerušovane, pričom platí len najvyššia výhra na jednej línii, ale výhry na viacerých líniách sa sčítavajú. Čiže to isté ako v prípade hracieho automatu Hell Mania.

Ovládanie hry je veľmi jednoduché, čo uľahčuje orientáciu aj menej skúseným hráčom. V dolnej časti obrazovky nájdete všetky potrebné tlačidlá a informácie. Tlačidlá Menu, Reproduktor na zapnutie a vypnutie zvukov, a tlačidlá na nastavenie stávky. K dispozícii je aj tlačidlo Autoštart, ktoré spustí automatické hranie, a tlačidlo Štart, ktoré roztočí valce.

Bonusy automatu Sunny Wild

Výherný automat Sunny Wild ponúka niekoľko zaujímavých bonusových prvkov, ktoré hru oživia a zvýšia šance na výhry. Prvým z nich je expandujúci Wild symbol v podobe Slnka. Tento symbol sa rozširuje na celý valec a nahrádza všetky ostatné symboly okrem Scatter symbolov, čím pomáha vytvárať výherné kombinácie.

Ďalej tu máme Scatter symbol (Podkova), ktorý sa objavuje na valcoch 1, 3 a 5. Ak sa vám podarí trafiť tri tieto symboly, získate okamžitú výhru vo výške 20-násobku vašej stávky. Tretím bonusovým prvkom je Scatter symbol (Dolárovka). Tento symbol sa môže objaviť kdekoľvek na valcoch a ponúka rôzne výhry. Ak získate tri symboly dolárovky, vaša výhra bude 5-násobok stávky, štyri symboly prinesú 20-násobok a päť symbolov až 100-násobok stávky.

Najväčším lákadlom je Royal Jackpot, ktorý je progresívny a narastá s každou stávkou na automatoch od Tech4bet. V niektorých kasínach môže dosiahnuť až 1 000 000 eur, no nemusí byť dostupný vo všetkých kasínach. Padá náhodne bez ohľadu na výšku stávky.

Hrajte hracá automat Sunny Wild zadarmo

Sunny Wild je automat, ktorý sa pýši farebnou grafikou a jednoduchým ovládaním. Hoci hra nemá až tak veľa bonusových prvkov, ponúka zaujímavé expandujúce Wild symboly, dva Scatter symboly a najmä lákavý Royal Jackpot. Zvukové efekty a hudba by mohli byť lepšie, ale celkový herný zážitok je celkom fajn. Ak si chcete hru vyskúšať bez rizika, navštívte TIPOS online casino, kde nájdete jej demoverziu.

Kasínové hry od spoločnosti Tech4Bet nájdete v kasínach:

eTIPOS.sk Vstupný bonus: 1050 EUR Hraj a vyhraj
DoubleStar Vstupný bonus: 5000 EUR Hraj a vyhraj
Niké Vstupný bonus: 50 FS Hraj a vyhraj
DOXXbet Vstupný bonus: 7000 EUR Hraj a vyhraj
Tipsport Vstupný bonus: 7777 EUR Hraj a vyhraj

Ovocné výherné automaty

Ďalšie výherné automaty od Tech4Bet