5 Families

5 Families


Hodnotenie od Grisio VIP Club Red Tiger
Hraj výherný automat 5 Families za reálne peniaze v kasíne Niké.
Hraj a vyhraj
Autor hry: Red Tiger
Téma automatu: Dobrodružný automat
Dátum vydania: August 2020
Valce: 3 valce, 3 riadky
Výherné línie: 10
Výhernosť (RTP): 95,69 %
Volatilita: 2/5 ( stredne nízka)
Mobilná verzia: Áno
Ďalšie vlastnosti hry: špeciálna funkcia VIP miestnosť, automatická hra, turbo režim, progresívne Jackpoty

Vitajte v podsvetí New Yorku. Online automat 5 Families vás podobne ako Chicago Nights vtiahne do sveta moci a nebezpečenstva. Každé pretočenie valcov môže byť napínavé rovnako ako rokovania medzi legendárnymi mafiánskymi rodinami Genovese, Gambino, Lucchese, Colombo a Bonanno. Vydajte sa na cestu plnú tajomstiev, intríg a šance na veľké výhry, ktoré sú ukryté v tieni mafiánskeho vplyvu.

Vizuálne a zvukové prevedenie hry 5 Families

Hneď ako si zapnete výherný automat 5 Families od Red Tiger, cítite sa, akoby ste vkročili do nejakej starej dobrej gangsterskej knajpy. Všade samý luxus, tajomno a ten správny šmrnc. A keď sa na valcoch točia všetky tie postavy v oblekoch, je to ako prechádzka galériou mafiánskych legiend. Každý symbol vyzerá, že má svoj príbeh – od chlapíka s bielym klobúkom, cez toho so žltou kravatou, až po frajera s cigárou v ústach.

Postavy skvele dopĺňajú ďalšie symboly ako kufrík plný prachov, či pohár dobrej whisky. Každá maličkosť pripomína, že v tomto automate ide o vysokú hru. A zvuky? Tie sú proste top. Každé pretočenie valcov, každé šuchnutie kariet, to všetko vás vtiahne do hry ešte viac. A keď získate výhru, to znejúce "cha-ching" vám len potvrdí, že ste sa stali súčasťou tejto mafiánskej rodiny. Jednoducho povedané, 5 Families je automat, ktorý má štýl a atmosféru.

Je tu 5 valcov, pričom na každom sú 3 riadky. To je tak akurát, aby ste mohli zažiť tú pravú akciu. Teraz si predstavte, že máte pred sebou 10 ciest, po ktorých môžete poslať svojich gangstrov za úlohami. Aby ste uspeli, musíte na nich vytvoriť výhernú kombináciu, ktorá musí obsahovať tri až päť zhodných symbolov, začínajúc na prvom valci vľavo a pokračujúc smerom doprava. A nezabudnite, že musia byť na jednej z tých desiatich výherných línií.

Bonusové vlastnosti automatu

V online hracom automate 5 Families nenarazíte na obvyklé bonusy ako Wild a Scatter symboly, ani nebudete môcť získať Lfreespiny. Ale nebojte, chlapci od Red Tiger to vynahradili niečím špeciálnym – VIP miestnosťou, kam sa dostanete, ak trafíte sériu výhier. Predstavte si to ako strieľačku v starom dobrom gangsterskom filme. Každá výhra vám vloží náboj do bubna revolvera. A ak získate 5 zásahov po sebe, tak sa vám otvoria dvere do VIP miestnosti. A v nej majú výherné symboly 5x vyššiu hodnotu ako v základnej hre. Ako keby ste sa zrazu premenili z obyčajného člena rodiny na samotného bossa. Ale pozor, aj v tejto VIP miestnosti platia pravidlá podsvetia. Keď päťkrát po sebe nezískate výhru, ste z hry von, späť na ulici. Takže, ak budete vo VIP, užívajte si, kým to ide.

Automat má aj progresívne jackpoty od Red Tiger vo viacerých úrovniach, ktoré sú ako čerešničky na vrchole mafiánskeho koláča. Hourly Drop vybuchne každú hodinu, Daily Drop raz denne a Mega Drop? Ten môže kedykoľvek. Ale pozor, nie všetky kasína tieto jackpoty do hry nasadzujú.

Vyskúšajte zadarmo v Niké

Výherný automat 5 Families z ponuky kasína Niké určite stojí za pozornosť, a to hlavne pre jeho tematické stvárnenie mafiánskeho sveta a jedinečnú bonusovú hru VIP miestnosť, ktorá dokáže viacnásobne zvýšiť výhry. Okrem toho je úplne prispôsobený pre hranie na mobilných zariadeniach, čo vám umožňuje zažiť vzrušenie z hry kdekoľvek a kedykoľvek. Pre tých, ktorí by radi vyskúšali hru bez akéhokoľvek finančného rizika, je tu aj demoverzia zadarmo

Výhodou je aj perfektná optimalizácia pre mobilné zariadenia, vďaka čomu môžete toto dračie dobrodružstvo zažiť kdekoľvek. A či už ste na poli automatov nováčikom alebo veteránom, možnosť vyskúšať si hru v demoverzii v kasíne Niké je výbornou príležitosťou ako si hru otestovať bez akéhokoľvek finančného rizika.

Kasínové hry od spoločnosti Red Tiger nájdete v kasínach:

Niké Vstupný bonus: 50 FS Hraj a vyhraj
Tipsport Vstupný bonus: 7777 EUR Hraj a vyhraj
Fortuna Vstupný bonus: 333 FS Hraj a vyhraj

Dobrodružné online automaty

Ďalšie výherné automaty od Red Tiger